Kontakt

[email mbrojtur]
+ 001 0231 123 32

ndjek

Info

E gjithë përmbajtja demonstruese është vetëm për qëllime mostër, të destinuara për të përfaqësuar një sajt të drejtpërdrejtë. Ju lutemi përdorni RocketLauncher për të instaluar një ekuivalent të demonstrimit, të gjitha imazhet do të zëvendësohen me imazhe mostra.

Certifikata Victorian e Mësimit të Aplikuar (VCAL) u ofron studentëve mundësinë për të zhvilluar një sërë aftësish që do t'i ndihmojnë ata të hyjnë drejtpërdrejt në fuqinë punëtore. Siç sugjeron titulli, fokusi i certifikatës është në mësimin e aplikuar.

Në Greater Shepparton Secondary College ne ofrojmë VCAL në tre nivele:

  • Themel
  • I ndërmjetëm
  • Lartë

Studentët përfundojnë studimet në:

  • VCAL Literacy
  • Numërësia VCAL
  • Aftësitë e zhvillimit personal të VCAL
  • Aftësitë e lidhura me punën VCAL
  • Aftësitë e industrisë (AFP)

Studentët marrin pjesë gjithashtu në një program të Mësimit të Strukturës në Vendin e Punës (SWL) që u jep atyre mundësinë të punojnë për një ditë çdo javë.

Studentët ndihmohen në zhvillimin e rrugës së tyre VCAL përmes mbështetjes së ofruar nga ekipi i Karrierave dhe Rrugëve - një praktikues i karrierës dhe mentor i tyre i rrugës.

Kolegji është i pozicionuar mirë për kalimin në VCE (Majori Profesional) që do të futet nga viti 2023.

Kontakt

Ruth O'Bree – Udhëheqëse e Mësimit të Aplikuar Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.