Kontakt

[email mbrojtur]
+ 001 0231 123 32

ndjek

Info

E gjithë përmbajtja demonstruese është vetëm për qëllime mostër, të destinuara për të përfaqësuar një sajt të drejtpërdrejtë. Ju lutemi përdorni RocketLauncher për të instaluar një ekuivalent të demonstrimit, të gjitha imazhet do të zëvendësohen me imazhe mostra.

Praktika dhe praktika në bazë të shkollës

Në Kolegjin e Mesëm Greater Shepparton ne mirëpresim pjesëmarrjen e studentëve në praktikat dhe praktikat e bazuara në shkollë (SBAT)

Çfarë është një praktikë ose stazh i bazuar në shkollë?
Një stazh i bazuar në shkollë është një marrëveshje ndërmjet kursantit dhe punëdhënësit përkatës, sipas së cilës punëdhënësi pranon të ofrojë trajnime në një industri të caktuar, dhe praktikanti pranon të punojë dhe të mësojë, duke vazhduar shkollimin e mesëm gjatë punësimit. Trajnimet zakonisht zgjasin nga 9 deri në 48 muaj, në varësi të profesionit dhe nivelit të certifikatës së ndërmarrë. Një shembull i frekuentimit të shkollës dhe orarit të punës do të ishte ndjekja e shkollës tre deri në katër ditë në javë, në varësi të programit të studimit të shkollës, dhe ndjekja e të paktën një ditë në javë në punë.

Cilat janë përfitimet e një praktike/praktike me bazë në shkollë?

 • Rekrutoni staf të rinj të etur përpara se të mbarojnë shkollën e mesme.
 • Punësoni dhe trajnoni një të ri me kohë të pjesshme në biznesin tuaj.
 • Plotësoni nevojat aktuale dhe të ardhshme për aftësi të biznesit tuaj.
 • Jepini një të riu ekspozim real në industrinë tuaj.

Partneritetet në GSSC

Zhvillimi i partneriteteve me biznesin dhe komunitetin tonë më të gjerë është i domosdoshëm për edukimin dhe mirëqenien e të rinjve tanë në GSSC dhe zhvillimin e forcës së ardhshme të punës në komunitetet tona.

Çfarë do të thotë kjo për GSSC, Stafin, Studentët, Prindërit dhe komunitetin tonë më të gjerë?
Ne kemi shumë zgjedhje emocionuese dhe zgjedhje të kurrikulës ku studentët tanë mund të marrin pjesë, por si t'i lidhim ato me botën e punës dhe me mungesat e aftësive në rajonin tonë? Si t'i ngremë aspiratat e studentëve tanë? Duke përqafuar komunitetin tonë lokal dhe duke i përfshirë në klasat dhe kurrikulën tonë.

Shembuj të Industrisë/Biznesit/Institucioneve Terciare/Komunitetit në klasë:

 • Ekskursione dhe turne në bizneset lokale
 • Prezantuesit në klasën tonë,
 • Karriera e shpejtësisë (formati i takimeve të shpejta me një kthesë të industrisë).
 • Universitetet dhe TAFE lidhen rregullisht duke prezantuar dhe mentoruar studentët
 • Lidhja me organizata jofitimprurëse që ofrojnë përvoja vullnetare për studentët.
 • Lidhja me Këshillin e Qytetit Shepparton dhe ekipe të tjera të organizuara rinore
 • Referime për programet e karrierës si Geared4Careers
 • Eksplorimi i mundësive me universitetet dhe bizneset në Melburn.
 • Ofrimi i programeve të gatishmërisë për punë
 • Klubi i detyrave të shtëpisë me bazë në shkollë
 • Eksperience pune
 • Praktikantë dhe praktika në bazë të shkollës

Edhe me shume!

Jo vetëm që ne jemi partnerë me biznesin dhe industrinë tonë lokale për të ngritur aspiratën e studentëve tanë, ne jemi gjithashtu një kolegj trajnimi që bashkëpunon me institucionet terciare dhe përqafon mësuesit e shërbimit paraprak për të zhvilluar aftësitë e stafit tonë të ardhshëm.

Shëndeti dhe mirëqenia është një komponent thelbësor i partneriteteve tona të kolegjit, duke pasur Mjekë në Shkolla dhe shërbime profesionale të Shëndetit Aleat të disponueshëm në vend, për të ndihmuar studentët tanë.

Grupimet prioritare të angazhimit në industri (IEPC)


IEPC synon të lidhë studentët e viteve 7 deri në 10 me botën e punës duke lehtësuar mundësitë e vërteta dhe kuptimplota të të mësuarit në vendin e punës. Ky program lidh studentët me angazhimin e industrisë dhe mundësitë e mësimit në vendin e punës dhe përgatit dhe mbështet studentët dhe punëdhënësit për një përvojë të industrisë me përfitim reciprok. Studentët në Greater Shepparton Secondary College po marrin pjesë në programet e certifikimit të Vullnetarizmit Aktiv, Hortikulturës dhe Magazinimit dhe Logjistikës. Studentët gjithashtu ndërmarrin turne në industri, përvojë pune dhe programe gatishmërie për punë për t'u dhënë atyre një rrugë të vërtetë për të qenë të suksesshëm në botën e punës.