Kontakt

[email mbrojtur]
+ 001 0231 123 32

ndjek

Info

E gjithë përmbajtja demonstruese është vetëm për qëllime mostër, të destinuara për të përfaqësuar një sajt të drejtpërdrejtë. Ju lutemi përdorni RocketLauncher për të instaluar një ekuivalent të demonstrimit, të gjitha imazhet do të zëvendësohen me imazhe mostra.

A keni dëgjuar? Programi ynë Intensiv i Mbështetjes së Mësimit (ILSP) tani do të njihet si Nurtja, një fjalë Yorta Yorta që do të thotë 'pyll'.

Ndryshimi është bërë për të plotësuar titujt e Lagjeve tona në Kolegjin e Mesëm Greater Shepparton, të cilët janë emëruar në gjuhë sipas pemëve të spikatura në vend: Biyala (River Red Gum), Dharnya (Kutia Grey) dhe Bayuna (Kutia e Verdhë).

Pas miratimit nga Rrethi Gjuhësor i Bangerang dhe përfaqësuesve të Yorta Yorta, ky emër i veçantë u zgjodh për të pasqyruar simbolikën e një pylli. Ashtu si sistemi rrënjor kolektiv i një pylli siguron stabilitet shtesë për pemët më të reja, duke ndarë në mënyrë intuitive lëndët ushqyese aty ku kërkohet, ILSP ofron stabilitet për të mbështetur rritjen individuale të studentëve. Mbështetësit janë të bazuara mirë dhe të rrënjosura në vlerat GSSC.

Ne donim të vazhdonim të përdorim gjuhën në të gjithë mjediset tona të ndërtuara, me lidhje me elementë të vendit të rëndësishëm për këtë rajon dhe mendoj se 'Nurtja' është një përshtatje e shkëlqyeshme për këtë program.

Rreth programit Nurtja

Programi Nurtja është krijuar për të ofruar mbështetje shtesë për studentët që të angazhohen në mënyrë domethënëse në mësim.

Me një raport të ulët të stafit të studentëve, mësimi përshtatet për t'iu përshtatur nevojave individuale të studentëve. Mbështetja e synuar e përqendruar në mësimin e diferencuar, zhvillimin personal, mirëqenien sociale dhe emocionale i lejon studentët të rriten me ritmin e tyre.

Lidhja e studentëve me kampusin e Hawdon Street mbahet me klasa të rregullta që zhvillohen në vend, me synimin për t'u riangazhuar plotësisht në mësimin e zakonshëm në përfundim të programit të tyre individual.\

Mund të lexoni më shumë për Shtëpitë dhe Lagjet tona këtu: https://www.gssc.vic.edu.au/ourcollege/college-house-names

Nurtja